Спорт Лаиф им донесе дополнителна добивка на своите типувачи со новите бонуси.
Типувач од Кисела Вода тоа го искористи и направи висок скок од 50 до 221.750
денари! Едноставно вложил 50 денари и решил да игра 9 пара од националните лиги
само со конечни типови 1 или 2, освен за мечот Борусија Дортмунд и Баерн Минхен,
каде го добил типот Т12+& ГГ. Б. Дортмунд го победи Баерн со 3:2 на свој терен и
покрај водството на Баерн во прво полувреме со голот на Левандовски.

Пресвртите сигурно му ги истенчиле нервите на нашиот типувач бидејќи Борусија најпрво
резултатот го изедначи од пенал, но по само 3 минути повторно прими гол од
Левандовски, за ново водство. Потоа, Борусија направи пресврт, возвраќајќи со 2
последователни гола и резултат за конечна победа и висок скор на типувачот на
Спорт Лаиф од 3 600 евра.

Вториот и уште повисок бонус од 750 евра е остварен во Гостивар, каде играчот
заминал со вкупна добивка од 2 000 ЕУР или 123.635 денари. Нанижал дури 16
натпревари од разните национални лиги, иако со пониски квоти, ги погодил сите и ја
остварил целта повторно со само 50 денари влог. А типовите се едноставни
предвидувања за конечните резултати или победи на овие натпревари.
Така оваа недела, со конечни типувања 1 или 2 до одлични бонуси и високи добивки.
Добитните тикети видете ги подолу.

Loading...

Shpërndaj meLoading...