Домашната економија е во лоша состојба. Извозот, пристапот до свеж капитал и законската регулатива, се главните проблеми. Бизнис заедницата вели дека нема добри економски политики, без да се преброиме. Каков треба да биде новиот Закон за јавни набавки. Кои се проблемите на претприемачите во земјава. Одговорите гледајте ги во вечерашново издание на „Економски магазин“ во 22 часот и 30 минути.

Shpërndaj me