До кога политиката ќе се користи за полнење на џебовите на функционерите? Патни трошоци, бонуси, скапи авионски билети… Оставки нема.

Феноменот биткоин зема се` поголем замав. Можност за брз профит или опасен балон што може да пукне во секој момент?

Многу е тешко и неблагодарно да се шпекулира со било каква информација во овие финансиски светови. Многу е слично како да шпекулираме со цената на било која акција.“ – изјави Валентин Ѓорѓиоски

Олеснети процедурите за надомест на штета на македонски државјани по направена сообраќајка во Албанија.

Ние во комуникација со бирото на Албанија ги обезбедуваме сите потребни документи.“ – вели Трајче Латиновски, Национално биро за осигурување

Гледајте „Економски магазин“ затоа што за политиката се зборува, но од економијата се живее. Вечерва во 22:30.

Shpërndaj me