Регулаторната комисија за енергетика денеска треба да го објави новиот ценовник за нафтените деривати што ќе биде во сила сѐ до следниот понеделник.

Минатата недела со одлука на Регулаторна, цената на бензинот „СУПЕР 95“, како и на ДИЗЕЛ горивото, се намали за половина денар, а бензинот СУПЕР 98  поевтини за еден денар по литар.

 

Loading...

Shpërndaj me

Loading...