На граничниот премин „Богородица“, кон Грција, уште од синоќа има колони возила поради продолжениот викенд.

Од граничната служба наведуваат дека во овие моменти за поминување на границата се чека од 40 до 50 минути.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...