Огромен бурек, со пречник од безмалку два метра, синоќа беше претставен на фестивалот за бурек одржан во српскиот град Ниш.

Големата тепсија за рекордно време се испразни, а неговиот вкус го пофалија стотици нишлии кои присуствуваа на манифестацијата.

Фестивалот за бурек во Ниш се одржува веќе 14 години.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...