Едно девојче имаше голема среќа што не остана без раката откако ѝ беше фатена од подвижната лента на ескалатор во азиски супермаркет.

Како што пренесуваат странските медиуми, девојчето со нејзината мајка стоеле на скалите, но кога требало да се симнат девојчето ја оставило раката на подвижната лента, па ескалаторот ѝ ја повлекол.

Панично почнало да се вика по помош, по што техничкиот персонал го запрел ескалаторот и го отсекол делот што ѝ ја заглавил раката.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...