Телекомуникациската компанија Вип за празниците нуди атрактивна промоција за сите свои корисници. Оние кои ќе изберат постпејд тарифа „Вип мобил Л“ засекогаш ќе добијат интернет 4 Џи од 10 Гигабајти , неограничени разговори и СМС пораки кон сите мрежи, како и можност да ја започнат новата година со нов смартфон по супер цена. Преку понудата, сите нови клиенти и сите оние кои ќе направат обнова на својот договор за истиот тарифен модел, добиваат можност да добијат Самсунг Галакси J3 2017, со месечна рата од по 239 денари или Моторола Мото C 4G за само 1 денар.

Shpërndaj me