Телекомуникациската компанија Vip промовираше нов уред Мај Ки Пет со кој сопствениците на домашни миленици ќе го следат нивното движење и локација во реално време преку апликација. Трагачот е достапен за 0 денари, со договор склучен на 24 месеци за тарифниот модел Vip Мај Ки Пет со претплата од 199 денари месечно. Сопственикот на миленичето може да постави безбедносна зона околу вообичаеното место за прошетка и доколку миленичето ја премине оваа зона, сопственикот во истиот момент ќе добие нотификација

Loading...

Shpërndaj me

Loading...