Операторот оне.Вип од денеска на своите клиенти им нуди нов пакет „ВИП Комбо бокс“ со кој корисниците го добиваат  најдоброто решение за брз интернет, фиксна телефонија и телевизија. Според директорот Димитар Ковачевски, со овој пакет граѓаните ќе имаат супер брз интернет дури и на најоддалечените места, каде претходно било невозможно да се добие интернет комуникација. Корисниците ќе може да добијат три вида на пакети, со две, три иили четири услуги и да уживаат во неограничен интернет, разговори како и да гледаат до 50 канали на нивните телевизиски приемници.

„Вип комбо бокс е совршен за сите корисници кои сакаат брз интернет и фиксна телефонија за својот дом и за сите оние кои летните денови ги поминуваат во своите викендички, дури и за оние кои имаат потреба од брз интернет на своето работно место. Со ВИП комбо бокс интернетот е достапен не само во урбаните, тукуи во руралните средини, а едноставниот начин на приклучување и користење го прави овој производ уште поатрактивен“, рече Димитар Ковачевски – директор на ВИП.

Shpërndaj me