Пропадна обидот за промена на имињата на улиците, мостовите и плоштадите во Струга. Точката за формирање на Комисијата која требаше да даде предлози за нови имиња, без образложение неделава беше повлечена од дневниот ред во општинскиот Совет.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...