Припадниците на федералната управа за цивилна заштита денеска во одвоени контролирани експлозии ги уништија сите четири бомби пронајдени на градилиште во новиот трговски центар во сараевската населба Алипашино поле.

ФОТО: klix.ba

Акцијата за уништување на бомбите е спроведена на полигон на Бјелашница, а претходно беше утврдено дека се од времето на Втората светска војна.

 

 

 

 

Loading...

Shpërndaj me

Loading...