Вечерва во 22 часот остра дебата на темата прогресивен данок. Министерот Драган Тевдовски не отстапува од воведувањето на овој данок. Од ВМРО ДПМНЕ велат дека ако дојдат на власт, на првата владина седница ќе го вратат рамниот данок. Даночните експерти кои се бореа да дојдат до збор, велат дека законот е применлив и дека не е ништо ново.

Loading...

Shpërndaj me