Жителите на Јужна Африка утрово ги чекаше вистинско изненадување. Во регионот Квазулу Натал падна снег! Наглите временски промени овозможиле пробив на студен и влажен воздушен бран и врнежи од снег. Друштвените мрежи се преполни со снимки и фотографии бидејќи повеќето жители првпат имаат можност да го видат и да го почувствуваат снегот.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...