Иако официјалната временска прогноза вели дека максималната дневна температура во главниот град ќе достигне до 36-тиот степен, денеска околу пладне, на сонце, во населбата „Ченто“, забележавме дека под топлината на јулското сонце асфалтот буквално се топеше под нозете. Во моментот температурата изнесуваше 40,5 степени Целзиусови.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...