Нов пожар избувна и во селото Групчин во општина Желино. Пожарникарите се веќе на местото на настанот и прават напори да го контролираат пожарот и да го изгаснат целосно.

Во меѓувреме пожарот што вчера избувна кај скопската населба Пинтија, цепосно  е изгаснат.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...