Снимка, направена над пирамидите во Египет, ги подели корисниците на друштвените мрежи. Дел од нив тврдат дека на снимката се гледа природен феномен на небото, а други уверуваат дека се работи за НЛО.

На материјалот се гледа голема бела топка која во еден момент се двои на два дела и почнуваат да се движат во спротивни насоки.

Нема податоци кога е снимено видеото, а објавено е на 19 јуни оваа година.

 

 

Loading...

Shpërndaj me

Loading...