Џуџу Нода на прв поглед е како и секое друго 11 годишно девојче. Таа го сака своето семејство и животните. Но нејзината најголема желба е да стане првата шампионка во Формула 1 и веќе работи на остварување на своите соништа. Всушност таа е најмладиот возач кој добил спонзорство во Ф3 трките.

Најголемата инспирација за Џуџу е нејзиниот татко, возачот во Формула 1, Хидеки Нода.

Погледнете повеќе во видеото подолу.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...