Над Австралија, поточно на небото над градот Алис Спрингс, синоќа прелетал голем метеор вознемирувајќи голем дел од населението. Полицијата примила неколку повици од граѓани кои кажале дека на небото забележале чудна сина светлина проследена со силен татнеж.

Откако биле прегледани уличните камери, било објавено дека станува збор за метеор кој сѐ уште не се прецизира дали паднал на тлото или пак, потполно согорел во атмосферата.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...