Има само 7 години, а веќе го доби прекарот „огнено момче“. Рудолф Инграм, од градот Тампа Беј на Флорида во моментов е најбрзото дете на светот. Досега има освоено 36 медали од кои 20 златни, а рекордот што нодамна го постави е 13,48 секунди на спринт на 100 метри.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...