Надзорните камери во една јавна кујна во рускиот град на Балтикот, Санкт Петерсбург, снимија неверојатна сцена во која еден маж сам претепа тројца насилници кои почнале да го задеваат.

Поводот за тепачката е навистина банален, а се започнало кога тројцата „мускетари“ почнале да го исмеваат заради чантата која што ја носел, нарекувајќи го – геј!

А, впрочем, тивкиот гостин бил добро истрениран ветеран од боиштата во Чеченија…

Loading...

Shpërndaj meLoading...