Лидерот на најголемата опозициска партија, Христијан Мицкоски, на денешната прес конференција рече дека еден од предлозите од ВМРО-ДПМНЕ било прислушуваните материјали да не се ограничуваат со временски интервал, односно како индиции за отворање истрага да може да се употребат и прислушувани материјали што потекнуваат пред и по досега прифатениот интервал помеѓу 2008 и 2015 година.

 

Loading...

Shpërndaj me

Loading...