Движењето по булеварот Крсте Петков Мисирков, кај трговскиот центар Мавровка во Скопје, денеска се одвива отежнато поради почеток на градежни работи на коловозот. Активностите се одвиваат на потегот од ТЦ Мавровка кон поликлиниката Бит Пазар.

Како што информираат од Град Скопје и општина Чаир, градешните работи ќе се одвиваат од двете страни на булеварот и ќе траат во следните 30 дена.

 

 

 

Loading...

Shpërndaj me

Loading...