Марсико Мизел Матолијас, веќе 22 години живее во дворец од песок што самиот го изградил. Го нарекуваат крал на Бар де Тижук, но иако не ужива благороднички раскош, вели дека има сè што му е потртебно.

Погледнете го неговото кралство…

Loading...

Shpërndaj me

Loading...