Честопати се вели дека кога си родител деновите се долги, а годините кратки. Следново видео ни покажува како изгледа еден обичен ден, прво од перспектива на мајката, кој се чини неверојатно долг, а потоа од перспектива на нејзината ќерка.

Додека мајката е уморна и истоштена и се труди да постигне се, она што го доживува нејзината ќерка е нешто сосема друго. Таа ги помни само убавите мометни од денот.

Она што за нас возрасните се чини сосема обично, за децата е магија.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...