Повозраен брачен пар успешно се одбрани и совлада двајца разбојници вооружени со мачети, кои ги нападнале во нивниот дом. Инцидентот се случил во Индија, а во него е повредена сопругата (69) на 72 годишниот старец.

Полицијата е во потрага по разбојниците.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...