Државната изборна комисија до крајот на денот треба да го предаде изборниот материјал за претседателските и предвремените локални избори во три општини. Денеска на полноќ истекува и рокот во кој избирачите кои на денот на гласањето се наоѓаат на издржување мерка куќен притвор можат да се пријават до Општинските изборни комисии.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...