Во текот на амандманската расправа за Буџетот за 2018 година, досега е прифатен еден амандман поднесен од ВМРО-ДПМНЕ, кој што се однесува на субвенционирање на печки за пелети.

Со комисијата претседава пратеникот од СДСМ, назначен од претседателот на Собранието, Талат Џафери.

Shpërndaj me