Владиниот портпарол, Миле Бошњаковски, заминува од Илинденска и отсега ќе биде генерален секретар во кабинетот на претседателот, Стево Пендаровски.

„Ми беше чест две години да соработувам со сите вас новинари, сниматели и фоторепортери. Се надевам дека соработката ќе продолжи во наредниот период во една друга форма“, изјави денеска Бошњаковски, на својата последна прес конференција како владин портпарол.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...