Адел повторно е прогласена за најбогата славна личност во Велика Британија помлада од 30 години. Нејзиното богатство е проценето на 147,5 милиони фунти или околу 165,5 милиони евра. Од минатата година пејачката го зголемила богатството за околу 15 милиони фунти, објави магазинот „Хеат“.

Најбогата интернационална славна личност помлада од 30 години е Кајли Џенер со богатство од 688 милиони фунти или околу 772 милиони евра.

 

Loading...

Shpërndaj me