Një grua nga Nju Jork ka lindur fëmijën me peshë më të madhe, duke shënuar rekord në spital në vendin e saj.

Megjithëse ajo më parë kishte vetëm 15 për qind për të mbetur shtatzënë, Joi Buckley lindi fëmijë me peshë prej gjashtë kilogramë.

“E dija se ajo do të ishte e madhe, por unë nuk prita fëmijë prej 15 kile”, ka thënë ajo, shkruan Daily Mail.

Spitali po e mbante foshnjën në Njësinë e Kujdesit Intensiv Neonatal për të monitoruar nivelet e saj të sheqerit dhe oksigjenit këtë javë.

Ajo dha një këshillë për ato që dëshirojnë të bëhen nëna.

“Mos u dorëzoni, bëhuni të drejtë, sepse fëmijët e mijë janë dëshmi e plotë për këtë”, ka thënë ajo.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...