La Manufacture de Chocolat Alain Ducasse bënë çokollatë të llojeve dhe formave nga më të ndryshme. Ato i transferojnë bimët në çokollatë para syve të klientit. Kreu i fabrikës së çokollatës, Nikolas Berger, shpesh konsiderohet si Uilli Uonka i botës reale – shkruan Insider.

Shpërndaj me