Miley Cyrus që këtej e tutje është Zonja Hemsworth. Liam ka treguar publikisht se këngëtarja e njohur pas martesës ka zgjedhur të marrë mbiemrin e bashkëshortit të saj.
Në fakt ka qenë dëshirë dhe vendim i vetë Miley-t që të marrë mbiemrin e Liam, dhe tashmë ajo do të quhet Miley Cyrus Hemsworth, edhe pse të gjithë do të vazhdojmë ta njohim me emrin e saj.
“Ajo ende do të njihet qartë si Miley Cyrus, por mori mbiemrin tim, gjë që për mua është diçka e madhe,”- vuri në dukje Liam./lapsio/

“Kjo ishte sinqerisht një nga gjërat më të mira. Nuk ia kërkova unë, por ishte ajo që më tha: , ‘Jo, sigurisht që po marr mbiemrin tënd’“.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...