Migjen Basha ka firmosur zyrtarisht me skuadrën ë Melbournë Victory Football Club. Shqiptari u largua pas një viti nga Greqia, ku luante me Aris Selanikun dhe vendosi të vazhdonte karrierën e tij në Australi me një nga ekipet më të mira të këtij shtëtit. Mesfushori dha dorëheqjen dhe nga kombëtarja shqiptarë duke i lënë hapësirë të rinjëve. Australia është një zgjedhje logjike për 32-vjeçarin, pasi dhe futbolli në atë shtët nuk është i një nivëli të lartë, pagesat janë të majme dhe jetesa është më e mirë. Basha mund të tërhiqet nga futbolli pikërisht në këtë vënd dhe më pas të jetojë më familjën e tij aty. Melbourn ka prezantuar lojtarin dhe e konsidëron si një nga lëvizjet më të mira.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...