Kreu i VMRO DPMNE-së Hristijan Mickovski tha se Maqedonia është e fundit në Evropë për nga rritja e Prodhimit Bruto Vendor. Ai tha se rënie prej 7% ka edhe në sektorin prosperues të informacioneve dhe komunikimeve. Ai shtoi se e vetmja gjë që i shkoi për dore këtij, siç e quajti, cunami politik ekonomik të qeverisë së kryesuar nga Zaev, është në tremujorin e parë të vitit 2018 i ka futur në borxh qytetarët e Maqedonisë për më shumë se 300 milionë euro dhe nuk ka siguruar rritje të PBV-së.

Alsat 

Loading...

Shpërndaj me