Djali shkatërron makinën 300 mijë euro të të atit. Ka ndodhur në Itali.

Ferrari 812 i Lauro Buoro, një ndër themeluesit e Nice spa, kompania lider në sektorin e automatizimit në Ordezo të Italisë u përfshi në një aksident të dielën e kaluar.

Djali i tij Tomaso ishte në bord me një shoqe kur humbi kontrollin dhe është përplasur me murin e një banesë.

Fatmirësisht dy të rinjtë nuk janë dëmtuar, por nuk mund të thuhet kjo për makinën e cila është shkatërruar tërësisht.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...