Drejtuesit e Federatës së Futbollit të Maqedonisë dhe të Federatës së Futbolit të Kosovës, në “Shtëpinë e Futbollit” në Shkup, zhvilluan një takim koordinativ për sa i përket sfidës plej off të Ligës së Kombeve, në mes Maqedonisë dhe Kosovës, në muajin mars. Në takimin në Shkup, presidentët e Federatave Futbollistike, Muamed Sejdini dhe Agim Ademi, biseduam për detajet teknike rreth organizimit të ndeshjes më 26 mars në Shkup, mënyrën e shitjes dhe ndarjes së biletave, por edhe bashkëpunimin mes dy Ministrive të Punëve të Brendshme, si dhe repartit të UEFA-s për integritet dhe siguri.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...