Maqedonia në lojërat e 23-ta olimpike dimërore do të mer pjesë me tre sportist, ngatë cilat dy do jenë debutues Stavre Jada në kros kantri dhe Viktoria Todorovska në disiplinat Alpine. Të tre sportistët e Maqedonisë për në Pjongçang udhëtuan me pritje modeste dhe do jenë larg zonës së medaljeve. Debutimin në Lojërat Olimpike Dimërore Maqedonia e bëri në vitin 1998 në Nagano të Japonisë.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...