Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës në bashkëpunim me resorë të tjerë kërkon mënyrë për tërheqjen e kuadrit edhe prej sektorit publik edhe jashtë institucioneve për përfshirje në procesin e negociatave me Bashkimin Evropian, deklaroi sot ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Damjan Mançevski,

Ai vlerëson se shteti do të jetë i gatshëm t’u përgjigjet kërkesave me kapacitetin e nevojshëm të kuadrit kur të fillojnë negociatat.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...