Sonte në kuadër të emisionit “Magazina ekonomike”, do të debatohet rreth borxhit publik. Të ftuar janë Fatmir Bityqi, kryetar i OEMVP  dhe Bllagica Petreski, analist ekonomik.

Shpërndaj me