Nala është emri i maces më të famshme në botë, e cila ka hyrë në librin e rekordeve GINES, si macja me më shumë ndjekës në rrjetin social Instagram. Ajo është nën kujdesin e dy shoqeve, Shannon dhe Pookie të cilat e kanë adoptuar atë që kur ka qenë pesë muajshe nga një Qendër Strehimi. Tani ajo është tetë vjeçe, ndërsa jeton në banesën e dy kujdestareve të saj në Tailandë. Për momentin numri i ndjekësve të saj në Istagram është mbi 4 milion e 300 mijë.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...