Neptun është rrjeti më i madh i distribuimit dhe shitjes me pakicë në Maqedoni të produkteve të teknikës së bardhë, aparateve për shtëpi, televizorëve, kompjuterëve, laptopëve, smartphonëve, produkteve për kujdesje dhe bukuri, aparateve për ngrohje dhe ftohje. Neptun 20 vjet është aktiv në pazarin e Maqedonisë dhe posedon 25 pika të shitjes në 21 qytete të Maqedonisë. Me brendet e mirënjohura në portfolio si: Beko, LG, Samsung, Sony, Apple, Phillips, Bosch, Asus, Huawei, Hitachi, Fuego e tj. Neptun për një kohë të gjatë është lider në pazarin e Shtetit.

Kompania është pjesë e një biznesi i cili vazhdimisht përtërihet dhe ka ndonjë risi teknologjike apo ndonjë model më të përparuar. Kjo e gjitha është se Kompania vazhdimisht e ndjek trendin dhe hapëron me të që t’u mundësojë blerësve të kenë atë që është më e reja në pazarin botërorë edhe në vendin e tyre.

Si shtesë, Neptun ofron mundësi të ndryshme të pagesës si lehtësim për klientët si programi besnik, instant kreditë, garancione shtesë, mënyra të ndryshme të transportit, online blerje dhe mundësia më e re është me anë të kartelës kreditore të kobrenduar me të cilën klienti mund të fitojë edhe cashback. Me këtë, klientët e Neptun fitojnë komoditetin më të mirë për blerje nga zgjidhja e madhe e të gjithë produkteve të dëshmuara për kualitet si dhe oferta të cilat ofrojnë vlerë shtesë.

Në periudhën prej 14-18 Mars në Neptun ka ofertë të madhe “Lucky Days” me lirimet më të mëdha në të gjithë asortimanin dhe shopping deri në 48 këste me haPPy kredinë!

Këtë “Lucky Days” Neptun u mundëson konsumatorëve:

– LIRIMET MË TË MËDHA në të gjithë asortimanin
– Shopping me deri 48 këste me haPPy konstant kredinë
– Cashback prej 2.4% përgjatë blerjes me haPPy masterCARD kartelën e kobrenduar
– Me çdo blerje kumulative me vlerë prej 30.000denarë fitoni vauçer me vlerë prej 900denarëve në blerje të ardhshme.
Ofertën e plotë të “Lucky Days”, mund ta shikoni në https://www.neptun.mk/

Loading...

Shpërndaj me

Loading...