Vijnë edhe një herë “Lucky days” në Neptun Maqedoni për blerës me fat. Kjo fushatë do të zgjat deri 12 korrik, duke filluar nga sot (09 korrik, e hënë) ku do të ketë shumë lirime dhe blerje deri 48 këste me happy kredit.

Neptun Maqedoni si zinxhir më i madh për shitje me pakicë për teknikë të bardhë dhe elektronikë në Maqedoni është i njohur për këtë koncept të shitjes, ku ju ofron blerësve të besuar mundësi për të blerë produkte nga asortimani i gjërë me çmime promovuese dhe mundësi për të paguar me këste deri në 48 këste.

Tani është koha e duhur për të bërë shopping! Aksioni është aktiv për të gjithë produktet, nga të gjithë kategoritë. Këtu mund t’i shikoni të gjithë ofertat për: frigoriferë, makina për larje të teshave, tenxhere, furra, paisje për klima, televizora, kompjutorë dhe tabletë e deri tek celularët dhe aparate të ndryshme për shtëpi.

Çdo blerës mund të gjejë atë që kërkon, me çmim të arritshëm për të dhe shtëpijën e tyre. Vizitoni dyqanet e Neptun nëpër të gjithë Maqedoninë dhe sigurohuni vetë për ofertat. Shpejtoni, aksioni zgjat vetëm 4 ditë.

Neptun Maqedoni si zinxhir më i madh për shitje me pakicë është prezent në vend për 20 vite dhe për momentin ka 25 shitore në 21 qytete, me gjithësejt 400 të punësuar.

Për t’i parë në detaje të gjithë ofertat për ”Lucky days” klikoni: https://www.neptun.mk

Shpërndaj me