Kandidatja e Hristijan Mickovskit, Gordana Siljanovska, sërish është vënë në mbrojtje të kriminalitetit dhe kriminelëve.

Me këtë sjellje, Siljanovska edhe një herë ka vërtetuar se edhe ajo ashtu si Mickovski dhe Ivanovi i takojnë rrjetit të Nikolla Gruevskit, rrjetit në mbrojtje të kriminalitetit. Siljanovska nuk mundet të qëndrojë në anën e së drejtës, sepse është në anën e kriminelëve.

 

Loading...

Shpërndaj me

Loading...