Lidhja e Odave Ekonomike të Maqedonisë (LOE) sot do ta prezantojë sistemin TED të BE-së si platformë për tenderë.
Siç informojnë nga LOE, bëhet fjalë për onlajn platformë të vetme kushtuar furnizimeve publike evropiane, të cilën sektori privat dhe publik e shfrytëzon për qasje deri te informatat për tenderë të publikuar në vendet e Bashkimit Evropian dhe vendet kandidate të BE-së.

Në konferencën për shtyp fjalim do të ketë drejtori ekzekutiv i Lidhjes Mitko Aleksov.

Shpërndaj me