Është mbyllur dita e parë e garave në LOD Pjongçang 2018. Gjermania falë dy medaljeve të arta fituara në ditën e parë të garave është duke kryesuar renditjen e vendeve me medalje të fituara. Holanda dhe Norvegjia kanë nga 4 medalje të fituara, por asnjë të artë dhe kjo ka kontribuar që vetëm në jenë në mesin e TOP 10, vendeve më të suksesshme pas ditës së parë të garave.

        Ar.  Argj.   B    Gj
1. Gjermania    2    0    0    2
2. Holanda     1    2    1    4
3. Korea e Jugut  1    0    0    1
3. Suedia     1    0    0    1
5. Norvegjia    0    3    1    4
6. Rusia      0    0    1    1
6. Finlanda    0    0    1    1
6. Çekia      0    0    1    1
Loading...

Shpërndaj me

Loading...