Në garën finale të rrëshqitjes së shpejtë në 1.500 metra (pista të shkurta), befasi të madhe ka bërë garuesi vendas Lim Hyojun, i cili vendit organizator të lojërave të 23-të olimpike dimërore ua siguroi medaljen e parë të artë. Hyojom triumfoi me kohën 2:10,485 minuta dhe me këtë shënoi rekord të ri olimpik në vrapin e 1.500 metrave.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...