Dyshja kanadeze Kaitlyn Laëes dhe John Morris, janë kampionët e parë olimpik në dyshe të përziera, pasi që sot në LOD që po zhvillohen në Pjongçang në fiale me rezultatin 10-3 e mundën Zvicrën (Jenny Perret/Martin Rios). Kjo dyshe zvicerane është kampion aktual botëror. Medalja e bronztë i takoi dyshes ruse (bashkëshortët) Aleksandr Krushelnitcky dhe Anastasia Bryzgalova, të cilët në takimin për vendin e tretë me 8-4 e mundën dyshen norvegjeze (Kristin Skaslien dhe Magnus Nedregotten).

Shpërndaj me