Olimpikët e Maqedonisë e shënuan sot paraqitjen e tyre të para në Lojërat e 23-ta Olimpike Dimërore të cilat po zhvillohen në Kore të Jugut. I pari doli Stavre Jada i cili në disiplinën sprint klasik, pati një paraqitje të dobët, pasi përmes cakut kaloi si i fundit, por pas pezullimit të kinezit Çingai Sun, maqedonasi u rendit në pozitën e 79-të. Jada këtë garë e përfundoi me kohën 4 minuta 23 sekonda dhe për më shumë se 1 minutë kishte kohë më të dobëts e fituesi Hakola i Finlandës.

Shpërndaj me