Garat e kërcimit me ski në qendrën olimpike Alpensi në Pjongçang, nisën në ora 21:30 minuta sipas kohës lokale dhe ato për shkak të kushteve jo të mira atmosferike zgjatën reth 3 orë. Problem plotësues për kërcyesit me ski paraqiste edhe temperatura e ulët minuta 13 gradë. Duke shfletuar historinë e Lojërave Olimpike, nuk vërejtëm se ndonjë garë tjetër ka nisur në një ditë si sot e shtunë dhe të përfundojë në ditën tjetër e dielë. Në Pjongçang të dielën sipas kohës kohës evropiane, garën për medaljet olimpike në disiplinën nordike (kërcim me ski) do ta vazhdojnë femrat. Kampion olimpik në kërcimoren e vogël doli gjermani Andreas Wellinger.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...